Hasznos dolgok táskába


kézfertőtlenítő

Elég egyértelmű, szerintem nem kell igazán magyarázni.


Essence kézfertőtlenítő
drogériák





Touchland Kub2go spray
touchhland.hu














Lolliland fertőtlenítő+szilikon tok
drogériák





















mini neszesszer

A legfontosabb „vészhelyzet” dolgok egy helyen.

powerbank

Reggel még nem tudhatod mi lesz azon a napon: lehet, hogy indulás előtt még úgy gondolod, elég lesz az a 40%, de valami közbe jön (egy fontos hívás vagy üzi, egy unalmas út) és már megvan a probléma! Oké, nem kell ezt ennyire tragikusan felfogni (remélem az olvasás közben átjött a vicces túlzás de ha nem: ez enyhe szarkazmus volt, kéremszépen), de azért mégiscsak hasznos (ráaádsul már vannak nagyon cuki kinézetűek is, és laptopon lehet őket tölteni).







fülhallgató

Szintén jól jöhet, ha közbe jön valami unalmas dolog, ahol feltűnés nélkül kell „elfoglalnod magad”. Ráadásul, ha ezt éppen már a suliév kellős közepén olvasod, akkor elárulom: a fülessel remek puskázási „hadműveleteket” lehet végrehajtani (de azért itt hasznosabb beszerezni egy szolidabb, fehér darabot és zártabb felsőben menni aznap). Plusz tipp: ha a fülhallgatót szépen, normálisan összehajtod majd összefogod egy óvodás-csattal (értsd: a közepes méretű, színe, gigantikus „fogakkal” rendelkező műanyag csattal, amellyel a te hajadat is tuti díszítették ötéves korodban) és így teszed be a tartójába, kevésbé fog összegubancolódni.




Macaronos fülhallgató+szilikon tartó tutitartozékok.hu
















Metál rózsaszín fülhallgató hangerőszabályozóval 
tutitartozékok.hu





színezett ajakápoló

Igazi Jolly Joker, mert egyszerre varázsolja a szádat ragyogóvá, ápolttá és még színezi is. Ráadásul könnyen rétegezhető, tehát te döntöd el, mennyire akarsz élénk színt: ha csak egy halványka árnyalatot, egy-két réteget viszel fel, ha viszont valódi szájfény-hatást, akár hatot-hetet is. Plusz tipp: színezett ajakápolót te is tudsz csinálni, ha egy átlátszót felolvasztasz és belekeversz egy kis lila vagy rózsaszín szemhéjpúdert, pirosítót (esetleg még egy kis csillámot is). Az így kapott cuccot öntsd bele az eredeti tégelybe, és már használhatod is.

Színezett ajakápoló élénkebb és lágyabb színekben Maybelline Baby Lips
drogériák


















Színezett ajakápoló élénkebb és lágyabb színekben Maybelline Baby Lips
drogériák




















mini tükör

Tiszta sor: természetesen az elkenődött smink kijavítására van (szigorúan csak mosdóban, „nyilvánosság” előtt nem illik sminkelni), de ha valami ciki helyzet történik, egyszerűen csak felpattintod és mélyen belehajolsz, mintha csak magadat csodálnád meg (így nem látni, hogy elpirulsz).

összehajtható bevásárlótáska

Akár csak beugrasz egy új rúzsért, vagy parfümért, akár tervezett vásárlásban veszel részt, de még ha csak elviszed a táskádat valahova magaddal, ez mindig legyen benne. Hiszen nem tudod, hogy az űrlények/lb-d/saját magad mikor kényszerítenek/kényszerít egy kis shoppingra, és azt sem tudhatod, hogy délután be kell ugranod a kedvenc csokidért a közeli kisboltba. Viszont ha mindig nálad van egy picire összehajtogatott, cuki eper- vagy majomformájú zacsi, nem kell nejlonzacskót kérned, ami roncsolja a környezeted (talán mert nehezen bomlik le??) és plusz kiadásokba kerül (elég 100 kisebb beugrás a boltba és máris elpazaroltál kb. 2000 ft-ot) .


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések